Vacature

Continuous Improvement Specialist (technische instructies)

In onze samenleving worden machines steeds complexer. En jouw werk als CI Specialist, Technische Instructies, wordt steeds belangrijker. Jij maakt het verschil. Tussen kostbare stilstand of waardevolle directe inzet. En dat is voor onze agrarische klanten letterlijk van levensbelang. Want zij voeden de wereld. Ploeger uit Roosendaal helpt hen met innovatieve, slimme machines de landbouw efficiënter en groener te maken. Help jij mee? Stap binnen bij ons maakbedrijf als Continuous Improvement Specialist!

Locatie: Roosendaal, Nederland
Vacature: Continuous Improvement Specialist (technische instructies)

Wat ga je doen?

Doorgroeien en ontwikkelen: dát ga je doen bij de Ploeger Oxbo Group. Onze organisatie groeit hard. We hebben dus volop ruimte voor jouw interesses, talenten en ambities. Zet jij de eerste stap als Specialist Technische Instructies bij ons Continuous Improvement team in Roosendaal? Dan ben jij een onmisbare schakel die o.a. met hulp van Autodesk Inventor onze complete productieomgeving ondersteunt. Steeds weer ontwikkel, maak of verbeter je gedetailleerde montage instructies en productietekeningen voor onze processen, projecten, en producten. En niet de minste: bij Ploeger vind je unieke en innovatieve machines waarmee we niet alleen in onze eigen sector voorlopen.

Hoe ga je dat doen?

Op de locatie van Ploeger Roosendaal werk je met gezellige collega’s in een nieuw en modern pand. Je voelt je thuis in het gedreven team en wilt steeds je werk en jezelf verbeteren. Je hebt daarom nauwe contacten met je collega’s van de CI-afdeling, de engineers en de medewerkers op de productieafdelingen en verwerkt hun feedback zo goed mogelijk in digitale montagetekeningen. Jij bent in staat om de benodigde informatie te verzamelen, zodat je alle vereiste technische specificaties en kwaliteitseisen mee kunt nemen in de stap-voor-stap uitwerking van volledig gedetailleerde tekeningen en het onderhouden daarvan. Wil je cursussen of opleidingen volgen om je verder te specialiseren? Dat juichen we van harte toe. Over de grenzen kijken? Ook daar ligt een weg open binnen ons internationale bedrijf.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding of een Associate Degree richting Werktuigbouwkunde;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met het ontwerpen en tekenen in 2D/3D;
 • Je kunt goed overweg met Composer, Inventor/AutoCad, SolidWorks en Adobe Creative Suite, waaronder InDesign, Photoshop, Illustrator en Acrobat;
 • Je hebt ervaring in of affiniteit met de (agrarische) machinebouw;
 • Je bent zelfstandig, werkt secuur, levert graag kwaliteit en kunt goed in teamverband werken;
 • Je beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden.

Wat bieden wij?

 • Een jaarcontract op fulltime basis (40 uur);
 • Uitzicht op vast dienstverband;
 • Werken in een gezond en stabiel bedrijf met familiegevoel in een groeiende markt;
 • Een fijne werkomgeving met een informele werksfeer;
 • Volop kansen om je met cursussen en opleidingen verder te ontwikkelen;;
 • Veel Brabantse gezelligheid en jaarlijkse Ploegerfeesten;
 • Een salaris dat past bij jou en de functie.

Bel of app onze HR Manager, Anja van Gastel, op 06-21681096. Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature? En sluit jouw profiel aan op de vacatureomschrijving? Stuur dan jouw cv en motivatie naar hr@ploeger.com of solliciteer via het contactformulier onderaan deze pagina. Tot snel!

Solliciteer direct!