Kom ook werken bij Ploeger

Meer weten
over Ploeger?

Ploeger is een snelgroeiend, maar zeer stabiel Nederlands bedrijf met 180 medewerkers en ruim 18.000 m² productieoppervlakte, groot geworden in de landbouw-oogstmachines.
Als fabrikant richten wij ons op de ontwikkeling en productie van machines voor industriële verwerkte groenten, aardappelen, fruit en zaadmaïs. Daarnaast heeft Ploeger vrij recent productlijnen in de mesttechniek en ruwvoerwinning gelanceerd. Dit zijn stuk voor stuk unieke en vaak enorme zelfrijdende machines. De machines worden in meer dan 40 landen wereldwijd geleverd aan telers, veehouderijen, loonwerkers en voedselverwerkende bedrijven.
Ploeger is onderdeel van de Ploeger Oxbo Groep, met een totaal van ruim 700 medewerkers, verdeeld over 6 locaties in de Verenigde Staten, Frankrijk, Engeland en Nederland. Het hoofdkantoor staat in Roosendaal.

Bekijk onze vacatures

Machine software maintenance engineer

Location:Roosendaal, Nederland
In onze samenleving worden machines steeds complexer. En jouw werk als engineer steeds belangrijker. Jij maakt het verschil. Tussen dagenlange kostbare stilstand of waardevolle directe inzet. En dat is voor onze agrarische klanten letterlijk van levensbelang. Want zij voeden de wereld. Ploeger helpt hen met innovatieve, slimme machines de landbouw efficiënter en groener te maken. Help jij mee? Stap binnen bij ons maakbedrijf in Roosendaal als machine software maintenance engineer!
Bekijk vacature

Senior Electrical Engineer

Location:Roosendaal, Nederland
Als  Senior Electrical Engineer op de locatie Roosendaal ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de elektrische uitrusting voor onze landbouwmachines. Denk aan het ontwerpen van bedradingsschema’s, kabelboom(trajecten), onderdelen en sensoren. Je werkt nauw samen met onze ingenieurs en leveranciers, ondersteunt hen beide op locatie als op het veld. Heb jij diepgaande kennis van het ontwerp en de werking van landbouwmachines en beschik je over uitstekende analytische vaardigheden? Reageer dan snel, want dan ben jij degene die wij zoeken!
Bekijk vacature