Kom ook werken bij Ploeger

Meer weten
over Ploeger?

Ploeger is een snelgroeiend, maar zeer stabiel Nederlands bedrijf met 180 medewerkers en ruim 18.000 m² productieoppervlakte, groot geworden in de landbouw-oogstmachines.
Als fabrikant richten wij ons op de ontwikkeling en productie van machines voor industriële verwerkte groenten, aardappelen, fruit en zaadmaïs. Daarnaast heeft Ploeger vrij recent productlijnen in de mesttechniek en ruwvoerwinning gelanceerd. Dit zijn stuk voor stuk unieke en vaak enorme zelfrijdende machines. De machines worden in meer dan 40 landen wereldwijd geleverd aan telers, veehouderijen, loonwerkers en voedselverwerkende bedrijven.
Ploeger is onderdeel van de Ploeger Oxbo Groep, met een totaal van ruim 700 medewerkers, verdeeld over 6 locaties in de Verenigde Staten, Frankrijk, Engeland en Nederland. Het hoofdkantoor staat in Roosendaal.

Bekijk onze vacatures

Senior Electrical Engineer

Location:Roosendaal, Nederland
Als Senior Electrical Engineer op de locatie Roosendaal ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de elektrische uitrusting voor onze landbouwmachines. Denk aan het ontwerpen van bedradingsschema’s, kabelboom(trajecten), onderdelen en sensoren. Je werkt nauw samen met onze engineers en leveranciers en ondersteunt hen zowel op locatie als op het veld. Heb jij diepgaande kennis van het ontwerp en de werking van landbouwmachines en beschik je over uitstekende analytische vaardigheden? Reageer dan snel, want dan ben jij degene die wij zoeken!
Bekijk vacature

Continuous Improvement Manager

Location:Roosendaal, Nederland
Steeds vooroplopen met de allerbeste machines. Werken aan verandering die waarde toevoegt voor de klant. Op weg naar slimmere voedselsystemen, met hogere opbrengsten zonder dat dit ten koste gaat van het milieu. Daar staat Ploeger voor. Daarom ontwikkelen we dag in dag uit. Wat kan sneller? Wat kan beter? Wat kan slimmer? Ook binnen onze eigen productieprocessen. Ben jij daar straks de drijvende kracht achter? Stap binnen bij ons maakbedrijf als Continuous Improvement Manager!
Bekijk vacature

Continuous Improvement Specialist (technische instructies)

Location:Roosendaal, Nederland
In onze samenleving worden machines steeds complexer. En jouw werk als CI Specialist, Technische Instructies, wordt steeds belangrijker. Jij maakt het verschil. Tussen kostbare stilstand of waardevolle directe inzet. En dat is voor onze agrarische klanten letterlijk van levensbelang. Want zij voeden de wereld. Ploeger uit Roosendaal helpt hen met innovatieve, slimme machines de landbouw efficiënter en groener te maken. Help jij mee? Stap binnen bij ons maakbedrijf als Continuous Improvement Specialist!
Bekijk vacature